Print

We kunnen weer terugblikken op een geslaagd seizoen, alle 4 terreinen die we bezocht hebben vielen erg in de smaak bij alle aanwezigen.

Ik kijk terug op de leuke weekenden in Aamsveen, de prima brunch waar we daar aan konden deelnemen en het industrieele pand waar we een heerlijke lunch hebben gehad en met een virtuele bril achter een vlinder aanliepen. Het vliegeren op het strand tijdens het weekend op de Groote Keijns, het bezoek aan Fort Kijkduin in Den Helder, het bezoek aan het onderduik museum waar we heel leuk ontvangen werden met stapels handdoeken omdat we vanaf Nieuw Moscou tot aan het museum in de stromende regen hebben gefietst, wat waren we nat! Het laatste weekend zijn we naar Paluda geweest waar men heel hard gewerkt heeft om het verenigingsgebouw gereed te hebben om ons te kunnen ontvangen. Daar hebben we een bijzonder museum bezocht met o.a. heel veel oude modellen fietsen en brommers.

Tot slot wil ik vooral de mensen bedanken die zich hebben ingespannen om de weekenden te laten slagen en ons naar leuke locaties hebben geleid.

Rien